Saila
Ingeniería Química y Tecnología Farmacéutica
Argitalpenak (24) Ikertzaileren baten partaidetza izan duten argitalpenak
2007
-
A linear mixed-effects statistical model for in-vivo evaluation of recombinant human growth hormone implants in hypophysectomized rats
Journal of Pharmacy and Pharmacology, Vol. 59, Núm. 9, pp. 1313-1317
-
Análisis sensorial de los vinos de Malvasía en Canarias
Anales de economía aplicada 2007
-
Application of chemometric studies to metal concentrations in molluscs from the Strait of Magellan (Chile)
Archives of Environmental Contamination and Toxicology, Vol. 52, Núm. 4, pp. 519-524
-
Application of matrix-assisted laser desorption/ionization time-of-flight mass spectrometry and hydrogen exchange combined with enzymatic digestion for the structural characterization of antimalaric Spf66 peptide
Talanta, Vol. 72, Núm. 3, pp. 1192-1198
-
Catalytic behaviour of Pt or Pd metal nanoparticles-zeolite bifunctional catalysts for n-pentane hydroisomerization
Catalysis Communications, Vol. 8, Núm. 12, pp. 2081-2086
-
Chemical characterization of Opuntia dillenii and Opuntia ficus indica fruits
Food Chemistry, Vol. 103, Núm. 1, pp. 38-45
-
Comparison of mineral and trace element concentrations in two molluscs from the Strait of Magellan (Chile)
Journal of Food Composition and Analysis, Vol. 20, Núm. 3-4, pp. 273-279
-
Differentiation of two Canary DO red wines according to their metal content from inductively coupled plasma optical emission spectrometry and graphite furnace atomic absorption spectrometry by using Probabilistic Neural Networks
Talanta, Vol. 72, Núm. 1, pp. 263-268
-
Efectos de la administración de nicotina sobre la eminencia media y el núcleo arcuato. Estudio con tirosina hidroxilasa y angiotensina II
Majorensis: Revista Electrónica de Ciencia y Tecnología, Núm. 3, pp. 18-22
-
El control de peso corporal como prioridad sanitaria: resultados de un estudio de intervención encaminado a aproximar la dieta al ideal teórico
Nutrición y alimentación en promoción de la salud (Castilla-La Mancha. Consejería de Sanidad), pp. 279-293
-
Estudio físico químico de uva de la variedad Malvasía
La seguridad y calidad de los alimentos: IV Congreso Nacional de Ciencia y Tecnología de los Alimentos, Tenerife, del 13 al 15 de junio de 2007
-
Free hydroxycinnamic acids, lycopene, and color parameters in tomato cultivars
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 55, Núm. 21, pp. 8604-8615
-
Immobilization of mesenchymal stem cells and monocytes in biocompatible microcapsules to cell therapy
Biotechnology Progress, Vol. 23, Núm. 4, pp. 940-945
-
Instability study of a swirling annular liquid sheet of polymer produced by air-blast atomization
Chemical Engineering Journal, Vol. 133, Núm. 1-3, pp. 69-77
-
Malvasía de Canarias: aproximación al estudio de costes y precios
La seguridad y calidad de los alimentos: IV Congreso Nacional de Ciencia y Tecnología de los Alimentos, Tenerife, del 13 al 15 de junio de 2007
-
Malvasía de Canarias: caracterización físico-química
VinoTeQ: vino, tecnología, equipos, calidad, Núm. 36, pp. 22-25
-
Mineral and trace element concentrations in cultivars of tomatoes
Food Chemistry, Vol. 104, Núm. 2, pp. 489-499
-
New trends in analysis of biopharmaceutical products
Current Pharmaceutical Analysis, Vol. 3, Núm. 4, pp. 230-248
-
Parámetros de color y fenoles en maceraciones cortas de la variedad Listán negro
Viticultura enología profesional, Núm. 110, pp. 15-22
-
Reuse of fried oil to obtain biodiesel: Zeolites Y as a catalyst
International Journal of Chemical Reactor Engineering, Vol. 5