Ingeniería Agraria y del Medio Natural
Departamento
Carlos
Díaz Romero
Catedrático de Universidad
Publicaciones en las que colabora con Carlos Díaz Romero (10)
2023
-
Physico-chemical and Nutritional Characterization of Phaseolus vulgaris L. Germplasm
Legume Research, Vol. 46, Núm. 3, pp. 273-280
2020
-
The chemical composition of barley grain (Hordeum vulgare L.) landraces from the Canary Islands
Journal of Food Science, Vol. 85, Núm. 6, pp. 1725-1734
2018
-
Characterization of Red Wines from Macaronesia
Grapes and wines: advances in production, processing, analysis and valorization (InTech), pp. 253-274
2016
-
Application of multidimensional scaling technique to differentiate sweet potato (Ipomoea batatas (L.) Lam) cultivars according to their chemical composition
Journal of Food Composition and Analysis, Vol. 46, pp. 43-49
2015
-
Caracterización morfológica y composición química de chayotas (Sechium edule) cultivadas en las Islas Canarias (España)
Archivos Latinoamericanos de Nutricion, Vol. 65, Núm. 4, pp. 243-253
2012
-
Differentiation of potato cultivars experimentally cultivated based on their chemical composition and by applying linear discriminant analysis
Food Chemistry, Vol. 133, Núm. 4, pp. 1241-1248
2010
-
Amino acid content in traditional potato cultivars from the Canary Islands
Journal of Food Composition and Analysis, Vol. 23, Núm. 2, pp. 148-153
-
Influence of the cultivar on the organic acid and sugar composition of potatoes
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 90, Núm. 13, pp. 2301-2309
2008
-
Variation of the chemical composition of tomato cultivars (Lycopersicon esculentum Mill.) according to resistance against the tomato yellow leaf curl virus (TYLCV)
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 88, Núm. 11, pp. 1882-1891
2003
-
Contenido de ácidos orgánicos en cinco variedades de patatas cultivadas en Tenerife (España)
Ciencia y tecnología alimentaria: Revista de la Asociación de Licenciados en Ciencia y Tecnología de los Alimentos de Galicia, Vol. 4, Núm. 1, pp. 16-21