Articles (15)

2012

  1. Influence of an autochthonous starter culture and a commercial starter on the characteristics of Tenerife pasteurised goats' milk cheese

    International Journal of Dairy Technology, Vol. 65, Núm. 4, pp. 542-547

  2. Es necesario profundizar en el conocimiento de esta población

    Industrias Pesqueras: revista marítima quincenal, Núm. 2043, pp. 24

2004

  1. Contribution of indigenous lactic acid bacteria to proteolysis of Tenerife cheese

    Milchwissenschaft, Vol. 59, Núm. 3-4, pp. 155-158

2003

  1. Technological characterization of lactic acid bacteria from Tenerife cheese

    International Journal of Food Science and Technology, Vol. 38, Núm. 5, pp. 537-546

1997

  1. Schizosaccharomyces pombe fragile mutants as a host for heterologous protein production

    Journal of Biotechnology, Vol. 54, Núm. 2, pp. 121-129

  2. Changes in the microbial flora of Tenerife goats' milk cheese during ripening

    International Dairy Journal, Vol. 7, Núm. 10, pp. 635-641

  3. Caracterización del queso de leche de cabra de Tenerife elaborado industrialmente

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 16, Núm. 6, pp. 77-80