
Elena María
Rodríguez Rodríguez
Associate Professor
Publications (125)
2023
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Contenidos audiovisuales para la mejora en el aprendizaje virtual
II Jornada «Aprendizaje Eficaz con TIC en la UCM» (Ediciones Complutense), pp. 203-216
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Physico-chemical and Nutritional Characterization of Phaseolus vulgaris L. Germplasm
Legume Research, Vol. 46, Núm. 3, pp. 273-280
2022
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TIC, papel y pegamento
Jornada «Aprendizaje Eficaz con TIC en la UCM» (Universidad Complutense de Madrid), pp. 323-333
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INSTrumento de Apoyo infoGRAFico (InstaGRAF) para el estudio de asignaturas de los grados de Farmacia y Nutrición Humana y Dietética
Jornada «Aprendizaje Eficaz con TIC en la UCM» (Universidad Complutense de Madrid), pp. 401-412
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Effects of Peeling, Film Packaging, and Cold Storage on the Quality of Minimally Processed Prickly Pears (Opuntia ficus-indica L. Mill.)
Agriculture (Switzerland), Vol. 12, Núm. 2
2020
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The chemical composition of barley grain (Hordeum vulgare L.) landraces from the Canary Islands
Journal of Food Science, Vol. 85, Núm. 6, pp. 1725-1734
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Quality evaluation of minimally fresh-cut processed pineapples
LWT, Vol. 129
2019
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Detección de pacientes en riesgo de caídas desde atención primaria: valoración y plan de cuidados
XII Jornadas de Trabajo AENTDE: El proceso enfermero y sus realidades. Zamora, 18-19 Octubre 2019 (AENTDE. Asociación Española de Nomenclatura, Taxonomia y Diagnosticos de Enfermeria), pp. 161
2017
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Use of the Oxygen Radical Absorbance Capacity (ORAC) Assay to Predict the Capacity of Mango (Mangifera indica L.) By-Products to Inhibit Meat Protein Oxidation
Food Analytical Methods, Vol. 10, Núm. 2, pp. 330-338
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Physicochemical characteristics and pollen spectrum of monofloral honeys from Tenerife, Spain
Food Chemistry, Vol. 228, pp. 441-446
2016
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The compositional HJ-biplot—A new approach to identifying the links among bioactive compounds of tomatoes
International Journal of Molecular Sciences, Vol. 17, Núm. 11
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Application of multidimensional scaling technique to differentiate sweet potato (Ipomoea batatas (L.) Lam) cultivars according to their chemical composition
Journal of Food Composition and Analysis, Vol. 46, pp. 43-49
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Amino acid content in seaweeds from the Magellan Straits (Chile)
Journal of Food Composition and Analysis, Vol. 53, pp. 77-84
2015
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Physicochemical characterization of cactus pads from Opuntia dillenii and Opuntia ficus indica
Food Chemistry, Vol. 188, pp. 393-398
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Mineral and trace element concentrations in seaweeds from the sub-Antarctic ecoregion of Magallanes (Chile)
Journal of Food Composition and Analysis, Vol. 39, pp. 69-76
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Caracterización morfológica y composición química de chayotas (Sechium edule) cultivadas en las Islas Canarias (España)
Archivos Latinoamericanos de Nutricion, Vol. 65, Núm. 4, pp. 243-253
2014
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Actividades dirigidas a mejorar la adquisición de competencias de los alumnos de Química Analítica del Grado de Farmacia
VII Jornadas de Redes de Investigación en Innovación Docente de la UNED: libro de actas
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Physicochemical characteristics of minor monofloral honeys from Tenerife, Spain
LWT - Food Science and Technology, Vol. 55, Núm. 2, pp. 572-578
2013
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Colaboración interdepartamental para aumentar la experiencia en la realización de determinaciones analíticas en los alumnos de Farmacia
Delineando lazos hacia nuevas propuestas innovadoras [Recurso electrónico]: la interdisciplinariedad como punto de partida (Editorial Universidad de Almería (edual)), pp. 129-138
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Changes in lipid classes, fatty acids, protein and amino acids during egg development and yolk-sac larvae stage in brill (scophthalmus rhombus l.)
Aquaculture Research, Vol. 44, Núm. 10, pp. 1568-1577